Agenda

 • vr
  08
  jun
  2018
  12:00Marineclub

  Op 8 juni vinden de traditionele roeiwedstrijd en jaardiner plaats. Verzamelen is rond 12.00 voor de lunch en om 13.30 kiezen wij het ruime sop. Na de roeiwedstrijd zal er een toelichting en bezichtiging vn de tandartsbus zijn. Na dit educatieve moment wordt de winnende equipe bekend gemaakt en kan er geborreld worden. Om 19.00 is het aperitief waarna aan tafel gegaan zal worden.

  De kosten bedragen, zoals al jaren, 49,50. Een schijntje voor zo'n mooie dag.

  Inschrijven doet u online: http://dokterpop.fikket.nl En betaling dito. In bijzondere gevallen kunt u gireren, maar wel tijdig!

  Tot Pop!

  Stichting dokter G.F. Pop

 • vr
  16
  nov
  2018
  11:30Hotel De Mallejan, Nunspeterweg 70, Vierhouten

  Op 16 november zal de GKD plaatsvinden in Hotel De Mallejan in Vierhouten.


  Uiteraard is er een partnerprogramma, en na afloop een diner dansant. Ons huisorkest Fun Q staat deze avond ook weer garant voor goede muziek.

  Hieronder een appetizer....

  Militairen worden wereldwijd ingezet in het kader van vrede, nood- en humanitaire hulp en verdediging van territoria van onszelf of partners. Er wordt gewerkt in een omgeving met diverse partners uit het militaire, humanitaire en overheidsdomein. Maar ook het werk zelf brengt risico's met zich mee door de, soms bijzondere, fysieke belasting. Dit laatste vraagt fysieke en mentale geschiktheid voor dit werk. En ondanks de 'mens sana' en 'corpus sanus' teisteren en beschadigen omgevingsfactoren de militair. Maar ook infectieziekten zoals Rabiës en Zika. Tijdens dit middagsymposium leiden wij u langs ontwikkelingen in vaccinatiebeleid m.b.t. rabiës en de prevalentie onder militairen van Zika. Langdurige klachten, o.a. van de rug, zijn een bron van uitval, maar gelukkig specialiteit van het MRC; en daar valt ook vanalles te melden over nieuwe prosthetiek. Hoe taal slim in te zetten in de spreekkamer? En wat vertelt het orale microbioom ons over de gezondheid. Tot slot ook nog de maatschappelijke )politieke) dimensie. Van arts M&G naar samenwerking met de VN.

  Stichting dokter G.F. Pop

  Voor onze gasten heeft De Mallejan een mooi arrangement:
  Overnachting inclusief ontbijt voor 1 persoon     € 59,00 per nacht
  Overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen   € 75,00  per nacht
  Om gebruik te maken van het arrangement neemt u zelf contact op met Hotel De Mallejan en geef aan dat u voor het Marinesymposium komt.