Agenda

Evenement details:

 • vr
  08
  sep
  2017

  Nascholing en Duikdag Vinkeveen

  09:00Vinkeveense plassen

  Henry en Dalton, just good friends? Net als Boyle en Gay-Lussac? Ze hebben veel te maken met gassen en….duiken! Maar hoe zat dat ook alweer? Vrijdag 8 september wordt u bijgepraat door Thijs Wingelaar in Vinkeveen. En daarna wil je er natuurlijk dieper ‘in duiken’!

  Als marine-arts nog nooit gedoken en dus altijd nog een intro-duik willen maken? Gewoon samen met marinecollegae duikervaring opdoen of uitbreiden? Aansluitend aan de nascholing vindt de nu al historische Dokter G.F. Pop duikmiddag plaats. Samen met Thijs hebben we contact gelegd met de Scuba Academie aan het Achterbos 22b te Vinkeveen. Onder hun professionele leiding kunt na een stuk theorie een introduik maken in de schitterende Vinkeveense plassen. Als u al in bezit bent van een duikbrevet en evt. zelf een uitrusting heeft, is niets mooier om die dag samen met collegae wat bellen te maken.

  Na afloop van de dagprogramma’s kunnen de (stoere) ervaringen worden uitgewisseld onder het genot van een BBQ en drankje. Niet duiken, maar ‘support’ leveren en alsnog BBQ-en? Ook dat kan.

  U kunt zich voor deze dag opgeven op http://dokterpop.fikket.nl of, als het echt niet anders kan, via  info@dokterpop.nl. Het aantal duikers is beperkt (door de grootte van de boot) tot 24, er kunnen 32 personen deelnemen aan de BBQ. Wees er snel bij! De kosten?

  Introduik €50,00
  Duik €12,50
  Lunch €7,50
  BBQ €17,50. Drankjes zijn niet inbegrepen in de BBQ.

  De nascholing is gratis!

  Reiskosten kunnen conform de regeling dienstreizen defensie worden gedeclareerd.

  De nascholing begint om 09.30 (09.00 ontvangst) en de duiktheorie om 12.00 (lunch vanaf 11.30). Stoere verhalen vanaf 15.00 te vertellen en te horen. De BBQ vangt om 16.30 aan. Accreditatie wordt aangevraagd.