Jaardiner en traditionele roeiwedstrijd

Op 8 juli aanstaande zal het jaardiner plaatsvinden met daaraan voorafgaand de traditionele roeiwedstrijd. Na het roeien is er onder het genot van een hapje en een drankje een pubquiz. Deze wordt, net als vorige keer, opgesteld en gepresenteerd door onze voorzitter, de dan net gepensioneerde CDR (AR) b.d. Remco Blom.

Het programma is als volgt:

12.00 Ontvangst en lunch bij de Marineclub
13.00 Roeien
15.00-17.30 Borrel en prijsuitreiking met aansluitend de pubquiz
18.30 Aperitief aan de bar bij de Marineclub
19.00 Aan tafel

Het tenue voor overdag is vrij, maar sportief. Het avondtenue is klein avondbaadje of tenue 6 met strik voor diegenen die het nog niet hebben. Overnachting kunt u eventueel zelf regelen via bureau huisvesting FSP Den Helder. Dieetwensen (vegetarisch, koosjer, allergieën, etc.) kunnen kenbaar worden gemaakt op onderstaand mailadres tot uiterlijk 3 dagen voor het diner.

De traditionele bijdrage in de kosten voor deze dag: €49,50; een goede deal met het huidige prijsniveau. Hiervoor krijgt u een geheel verzorgde middag en een uitgelezen diner. Opgave geschiedt per e-mail aan penningmeester@dokterpop.nl. De verschuldigde kosten graag vóór 8 juli voldoen op IBAN NL29INGB 0007532712.