Geëmancipeerde Klinische Dag

Op 16 november zal de GKD plaatsvinden in Hotel De Mallejan in Vierhouten.


Uiteraard is er een partnerprogramma, en na afloop een diner dansant. Ons huisorkest Fun Q staat deze avond ook weer garant voor goede muziek.

Hieronder een appetizer….

Militairen worden wereldwijd ingezet in het kader van vrede, nood- en humanitaire hulp en verdediging van territoria van onszelf of partners. Er wordt gewerkt in een omgeving met diverse partners uit het militaire, humanitaire en overheidsdomein. Maar ook het werk zelf brengt risico’s met zich mee door de, soms bijzondere, fysieke belasting. Dit laatste vraagt fysieke en mentale geschiktheid voor dit werk. En ondanks de ‘mens sana’ en ‘corpus sanus’ teisteren en beschadigen omgevingsfactoren de militair. Maar ook infectieziekten zoals Rabiës en Zika. Tijdens dit middagsymposium leiden wij u langs ontwikkelingen in vaccinatiebeleid m.b.t. rabiës en de prevalentie onder militairen van Zika. Langdurige klachten, o.a. van de rug, zijn een bron van uitval, maar gelukkig specialiteit van het MRC; en daar valt ook vanalles te melden over nieuwe prosthetiek. Hoe taal slim in te zetten in de spreekkamer? En wat vertelt het orale microbioom ons over de gezondheid. Tot slot ook nog de maatschappelijke )politieke) dimensie. Van arts M&G naar samenwerking met de VN.

Stichting dokter G.F. Pop

Voor onze gasten heeft De Mallejan een mooi arrangement:
Overnachting inclusief ontbijt voor 1 persoon     € 59,00 per nacht
Overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen   € 75,00  per nacht
Om gebruik te maken van het arrangement neemt u zelf contact op met Hotel De Mallejan en geef aan dat u voor het Marinesymposium komt.