GKD 27 november opgeschort

Helaas heeft het bestuur besloten de GKD op 27 november niet door te laten gaan. Het kan zijn dat op een ander moment, misschien wel het voorjaar, een window of opportunity ontstaat. Wij houden het scherp in de gaten.

Op Pop!

Het bestuur

Koop nu de Marine kalender 2021

Op zoek naar een leuk en praktisch cadeau voor jezelf of iemand anders? Neem dan eens een kijkje op de website van de Marine kalender (https://marinekalender.nl). Op deze website wordt zowel de Marine kalender 2021 als de Marine Verjaardagskalender te koop aangeboden.
De onderwerpen in beide kalenders zijn voor de VLOOT, de MARINIERS, de MLD en BURGERPERSONEEL zeer herkenbaar en interessant om te lezen.

De Marine kalender kost € 12,75 incl. porto, of € 8,75 bij afhalen. 
De Marine verjaardagskalender kost € 12,50 incl. porto, of € 8,50 bij afhalen

Werk thuis in stijl met de Dokter Pop muismat

In deze tijd van Corona werken velen thuis. Uw thuiswerkplek is natuurlijk stijlvol ingericht, maar…. heeft u al een Dokter Pop muismat? Natuurlijk niet! Dit kleinood is in zeer beperkte oplage beschikbaar (18 stuks slechts!). Bestel er snel een voor het luttele bedrag van 6 euro (incl. verzending) en maak uw collega’s (of buurman) stinkend jaloers! Mail naar penningmeester@dokterpop.nl voor de details omtrent bestellen.

Adressenbestand & donateurschap

Het kan zijn dat u (nog) niet in het adressenbestand van de Stichting Dokter G.F. Pop bent opgenomen, en dat u derhalve ook geen post, uitnodigingen, etc. ontvangt. (Wij krijgen uw adreswijziging niet automatisch door).

Indien u hier wel prijs op stelt en u bent werkzaam (geweest) als officier binnen de Geneeskundige Dienst der Zeemacht, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de stichting. U kunt dit doen door het verzenden van een emailbericht of een gewone brief per post aan het onderstaande adres. U zult dan in het bestand worden opgenomen en daarmee ook in de distributie van mailings, uitnodigingen en aankondigingen van activiteiten (vaardagen, reunies, lustra etc.)

Hieraan zitten geen kosten verbonden, doch vrijwillige donaties aan de stichting zijn altijd welkom. Via uw eventuele donaties wordt het organiseren van alle Pop-activiteiten mede mogelijk gemaakt. Jaarlijks worden acceptgiro’s verzonden naar de ons bekende adressen. Mocht u geen acceptgiro hebben ontvangen, neemt u dan even kontakt met ons op.

Tot slot, indien u andere zaken wilt melden, uw commentaar wilt geven en/of vragen heeft, kunt u tevens bij hetzelfde adres terecht.

Adres:

Stichting Dokter G.F. Pop
t.a.v. Secretariaat
Postbus 211
1970 AE IJmuiden
Mail de ‘secretaris’ via dit formulier